Finan

Finan wordt Fyndoo Advise

Finan is overgegaan in Fyndoo Advise. De adviessoftware ondersteunt financieel adviseurs bij het analyseren en vormgeven van de financiële toekomst van een onderneming en het aanvragen en behouden van financiering. Fyndoo biedt duidelijkheid in de vele mogelijke financieringsoplossingen die passen bij de groeiambities, geeft inzicht in de kans van slagen, vereenvoudigt de aanvraag en vergroot daarmee toegang tot extern kapitaal.

 

Functionaliteiten Finan verhuizen mee

De functionaliteiten waar Finan om bekend staat zijn natuurlijk meegegaan naar het nieuwe platform. De adviessoftware is daarnaast op een groot aantal punten verbeterd. 

 

Wat betekent de overgang van Finan voor jou?

 

Finan-apps

Alle functionaliteiten van de Finan-apps Historie en Prognose blijven beschikbaar in Fyndoo Advise.

 

Behouden van klanthistorie

Uiteraard gaan je klanten, historische gegevens en prognoses vanuit Finan mee naar Fyndoo. Je hoeft niets opnieuw in te voeren.

 

Uiterlijk

De gebruiksvriendelijkheid van deze online oplossing is verbetert. De software heeft een moderne look & feel gekregen.

 

Heldere workflows

Wil je een prognose maken of een financiering aanvragen? Fyndoo neemt je eenvoudig mee door alle noodzakelijke stappen, dankzij heldere workflows.

 

Financieringsaanvraag

De financieringsaanvraag-applicatie is ingeschakeld voor iedere gebruiker, waarmee je bij financieringsaanvragen eenvoudig ziet welke financiers interesse hebben in je aanvraag

 

Sneller doorontwikkelen

Het platform maakt het mogelijk om sneller door te ontwikkelen en nieuwe versies uit te brengen.

 

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar hello@fyndoo.com We horen én helpen je graag!

 

Contact